Reunión abierta en Castellón

Fecha: 
Vie | 25 de Ene 2019 | 18:00
Ubicación: 
Centre Urban Castelló
Carrer Cuadra La Salera s/n
12006 Castellón
España
Tipo: 
Reunión abierta

El Grup Local de Castelló ens reunim un divendres al mes (normalment l’últim) de 18.00 a 20.00 h per a parlar al voltant de l'embaràs, part i postpart al Centre Urban de Castelló (C/ Cuadra la Salera s/n – 12006 Castelló).

Informem dels nostres drets com a mares i pares i dels de les nostres filles i fills, abans, durant i després del naixement. Compartim experiències i dades objectives sobre l'atenció sanitària perinatal a la nostra zona. I també oferim suport emocional per a quan les vivències no hagen sigut les esperades.

Xiquetes, xiquets, bebès i altres acompanyants són benvinguts. No fa falta inscriure's i no és necessari intervindre si no ho desitges. La teua sola presència ja canvia coses.

Si vols contactar amb nosaltres, escriu a castellon@elpartoesnuestro.es.

També pots inscriure’t en el nostre mailing d’esdeveniments a Castelló, i rebràs en el teu correu electrònic la data de cada reunió i d’altres activitats d’El Parto es Nuestro a la nostra província. Per a fer-ho, demana l’alta escrivint a mailing@elpartoesnuestro.es

 

 

El Grupo Local de Castellón nos reunimos un viernes al mes (normalmente el último)  de 18.00 a 20.00 h para hablar sobre el embarazo, parto y posparto en el Centro Urban de Castellón (C/ Cuadra la Salera s/n – 12006 Castellón).

Informamos de nuestros derechos como madres y padres y de los de nuestras hijas e hijos, antes, durante y después del nacimiento. Compartimos experiencias y datos objetivos sobre la atención sanitaria perinatal en nuestra zona. Y también ofrecemos apoyo emocional para cuando las vivencias no hayan sido las esperadas.

Niñas, niños, bebés y otros acompañantes son bienvenidos. No hace falta inscribirse y no es necesario intervenir si no lo deseas. Tu sola presencia ya cambia cosas.

Si quieres contactar con nosotras, escribe a castellon@elpartoesnuestro.es.

También puedes inscribirte en nuestro mailing de eventos en Castellón, y recibirás en tu correo electrónico la fecha de cada reunión y otras actividades de El Parto es Nuestro en nuestra provincia. Para hacerlo, pide el alta escribiendo a mailing@elpartoesnuestro.es